Целувките ти на мойта възглавница
"лека нощ" ми пожелават.
А аз? Да избягам сама със тях
или да бягам да се спасявам?
Крещят в ума ми среднощни въздишки,
а твоят дъх по мен е останал.
Освен твойто име, не помня нищичко!
Според теб това какво означава?
© Петето All rights reserved.
ПОЗДРАВИ!