8 июн. 2013 г., 18:25

Какво значи 

  Поэзия » Любовная
729 0 2

Целувките ти на мойта възглавница

"лека нощ" ми пожелават.

А аз? Да избягам сама със тях

или да бягам да се спасявам?


Крещят в ума ми среднощни въздишки,

а твоят дъх по мен е останал.

Освен твойто име, не помня нищичко!

Според теб това какво означава?

© Петето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??