30 jul 2007, 17:21

КАЛ 

  Poesía
529 0 5
Ровя се в пръстта
и подтискам всички ужаси.
Под ноктите ми има кал и самота,
а в очите - сълзи.
Вече ръцете ми се умориха,
да търсят теб.
Устните ми пророниха
всички молитви безчет.
Но теб те няма.
Затънал си.
В толкова кал.
А аз те търся.
И се моля.
Безумно.
Да си оцелял.
Но с тези твои лъжи,
с тази прокоба и самота.
Обречени и двамата да сме сами
в този свят от болка и лъжа.
Но ето, ето те.
Докоснах те с ръка.
Целунах те.
И посях първото зрънце доброта.

                                                                     11.06.2007г.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??