13 dic 2013, 21:23

Кал 

  Poesía
368 0 4

Търся нещо, дето го няма,

в тинята лотус цъфти.

Как става тази промяна -

от мрака

слънце да се роди?

Искаш ли двама

да запретнем ръкави -

и без страх, и без срам,

да измием калта и омразата,

да почистим светлите образи

на отново открития храм?

Ние искаме.

Ние правим.

Чистотата да расте сама

може.

Не е нужна кал.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??