11 abr 2012, 10:02

Калинка 

  Poesía » Para niños
10196 0 23

Аз съм малката Калинка,
живописна кат картинка –
имам си елек червен,
с черни точки украсен.

Спусна ли се към земята,
с пръсти галят ме децата.
И момите ме обичат –
към момците път предричам.

Аз съм малката Калинка,
Пролетта ми е дружинка,
Слънцето – животът мой,
а зеленото – покой...
(специални благодарности за редакторската помощ на Издателска къща Памет)

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??