11.04.2012 г., 10:02 ч.

Калинка 

  Поезия » За деца
10168 0 23

Аз съм малката Калинка,
живописна кат картинка –
имам си елек червен,
с черни точки украсен.

Спусна ли се към земята,
с пръсти галят ме децата.
И момите ме обичат –
към момците път предричам.

Аз съм малката Калинка,
Пролетта ми е дружинка,
Слънцето – животът мой,
а зеленото – покой...
(специални благодарности за редакторската помощ на Издателска къща Памет)

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??