9 jun 2010, 9:31

Камс 

  Poesía » De amor
607 0 1

Прегръщам те и сякаш всичко се променя,
забравям кой съм и защо съм тук.
Всичко свое за сърцето ти заменям
и съм готов да се преборя с всеки друг!
Как искам с теб по-дълго да остана,
завинаги, кажи-речи,
и да откривам всяка сутрин
лика си в твоите очи.
Обичам те и с тебе искам всичко -
това не ще се промени.
Макар да ми се вижда трудничко,
ще те обичам винаги - това го запомни!

 

© Добрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??