7 dic 2018, 14:14

Камъче 

  Poesía » Otra
393 0 0

Ако имаш вятър в косите, 

но и камъче в обувката,

това значи,

че си все още на земята.

© Борислав Пелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??