Dec 7, 2018, 2:14 PM

Камъче 

  Poetry » Other
394 0 0

Ако имаш вятър в косите, 

но и камъче в обувката,

това значи,

че си все още на земята.

© Борислав Пелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??