1 feb 2009, 13:36

Камък 

  Poesía » Otra
787 0 9
Потърси ме вътре,
(в сърцето си),
помилвай ме,
за да бъда по-добра.
Че камъкът е топъл
вътре в себе си,
макар умело да
го крие с твърдостта.

© Тя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??