Бойко като слънце грейна.
Построи ни той метрото ново.
В бедната страна жалейна
строи като Омуртаг отново.
Тъй строителят от Банкя
показа своето самохвалство.
Хората на слънце, той на сянка.
Омръзна ни неговото нахалство.
© Георги Todos los derechos reservados
Та те ще му омаломощят греенето .......
...приземяване, приземяване, приземяване... и магистрали че ви направим.....