21 dic 2007, 11:27

Капчица роса (Из "Животът, какъвто е...") 

  Poesía » Formas orientales
737 0 10

 

капчица роса

се търкулна по листа...

 

дали бе сълза...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??