21 mar 2007, 17:25

Капчици сън 

  Poesía
1037 0 6
Капчици сън
се промъкват в нощта.
Нещо навън
тихо привиква скръбта.

Капчици сън
за мечтите напомнят.
Нежен звън,
сякаш спомени гонят.

Капчици сън
носят болка прикрита.
Капчици сън
умират в земята открита.

© Гери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??