4 ene 2009, 10:40

Капитан 

  Poesía » Filosófica
609 0 10

В представите си за живота

се сблъсквах с многото неща,

в които търсех вярната насока,

до които стигах бавно и пеша.

 

Напред, назад, надолу и нагоре,

лъкатушех се в моя кораб,

а проблемите са дъжд пороен,

който смело исках да преборя.

 

Попътен вятър чаках често,

да ме отведе към топлите места,

да сгрея ледените преспи

в скованите от студ сърца...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??