12 feb 2011, 20:29

Капки акварел-13. Скрито 

  Poesía » De amor
1671 0 9

Представям на вашето внимание поредните "Капки акварел", заедно с един голям майстор на така наречените "въздушни" акварели... Поради лекотата на своето излъчване, вероятно... Willem Haenraets е неговото име.
Б.

 

 

Скрито

 

Прибрах и скътах

на дълбоко

ласката

на твоите очи.

Тя топли -

там – отляво,

във гърдите,

под небе,

посипано в звезди…

 

***

Игра.

Игра на любов.

Сцена.

Сцена с избелели декори.

Съдба.

Съдба, приела смисъл нов.

Врата.

Врата, която никой

няма да отвори…

 

***

Рисунка във вода.

Времето - потънало

В мълчания.

Шепот от мечти…

Крачки без слова -

форми на страдания.

 

Б.Калинов. 12.02. 2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??