9 oct 2010, 13:48

Капки акварел-2 

  Poesía » Formas orientales
672 0 8




***

Огънят поглъща

всяка съчка-да живее.

И оставя жар…


 

***

Дъждът понесе

стрелите си в колчана

Вятърно увлечен…

02.06.2010г.


 

***

Лятото поема

за пореден път в деня,

идващ слънцестойно…

04.06.2010г

 

Б.Калинов

2010г. Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??