9 abr 2011, 22:26

Капки акварел - 20.Без… 

  Poesía » Erótica
1718 0 9

Ред е на новите "Капки акварел".
Картината е на Уйлям Хаенраетс, а останалото... От мен!
Б.


Капчица една…

Дори съвсем

нищожна

от парфюма ти

ми стига,

всякаква посока

да сменя,

ако била е

противоположна…

Безсилен

светофарът

нека мига!

 

***

Тънки глезени

под пръстите

изгарят

в тази вечер

звездопадна!

Забравено

от мисли…

И развързано

от връзки,

всичко, дето

може да се

сваля!

Любовта е…

Просто жадна!

 

Б. Калинов

08.04.2011г

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??