28 abr 2011, 21:20

Капки акварел - 24. Сега. 

  Poesía » Civil
464 0 5

Една доста тъжна капка...
Акварелът е на художника Кристофър Леджър и според мен представлява една дъждовна и не много весела вечерна улица.
Б.


 

 

Свити рамене

Крила

не носят.

Очите,

жадно търсещи

Простора…

Или мъничка пролука…

Тази, дето води

в него!

Погледи,

пълзящи

все по разкривени

тротоари

и за нещо сякаш

все се косят…

Живот, понесен

към боклука…

Неописуем в бъдещите

 мемоари.

Та… Кой говореше

За Его?

 

 

Б.Калинов

25.Април 2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??