16 oct 2010, 17:18

Капки акварел - 4 

  Poesía » De amor
440 0 5

***

Горска ягода

е тази нощ.

В дивен аромат

желания и страст

стаила…

 

 

 

***

Зората

предвещава

слънчев ден.

Отдавна птиците

разпява…

Не знам защо,

но тези

радостни лъчи

по своему

сърцата натъжават…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

На диви ягоди

ухае пак нощта.

Ароматът им звездите

разтреперва.

От възбуда…

Наситена ще дойде

утринта…

С петлите, дето пеят

До полуда.

 

 

Б.Калинов

30.07.2010г.

Пловдив

 

 

 

 

 

 

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??