3 jul 2013, 23:04

Капки от една река 

  Poesía » Otra
535 0 6

*   *   *

 

Понякога се случват малки чудеса,
но в тях намираме онази сила,
с която душата ни към небеса
изначално се е устремила!...

 


© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??