Jul 3, 2013, 11:04 PM

Капки от една река 

  Poetry » Other
532 0 6

*   *   *

 

Понякога се случват малки чудеса,
но в тях намираме онази сила,
с която душата ни към небеса
изначално се е устремила!...

 


© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??