4 dic 2014, 18:33

Капки от една река 

  Poesía » Otra
331 0 7

ОТРЕЧЕНИ СТИХОВЕ

 

Отречени стихове
и мъртва тъга...
Единствени дърветата
събличат се,
за да срещнат студа!

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??