4.12.2014 г., 18:33 ч.

Капки от една река 

  Поезия » Друга
332 0 7

ОТРЕЧЕНИ СТИХОВЕ

 

Отречени стихове
и мъртва тъга...
Единствени дърветата
събличат се,
за да срещнат студа!

 

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??