Dec 4, 2014, 6:33 PM

Капки от една река 

  Poetry » Other
329 0 7

ОТРЕЧЕНИ СТИХОВЕ

 

Отречени стихове
и мъртва тъга...
Единствени дърветата
събличат се,
за да срещнат студа!

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??