Тежко ми е, мъча се - какво ти става???
Обичаме се, а не си със мен...
Сърцето ми се в облак изпарява
и вали, и капе, нощ и ден...
Всяка твоя дума е дъждовна капка,
паднала от облака - сърцето ми.
А всяко действие е глуха дума,
помагаща на кръговрата да върви...
Защо ми трябваше да се вторачвам
само в хубавите, прелестните ти черти?
Защо предадох себе си отново
и ще ме спасиш ли...? Надали....
© pisanonqkudeneshto Todos los derechos reservados
Много тъжно наистина!
Съдбата е такава разделя събраните, но не събира разделените!
Поздрав за красивите думи в стиха ти!