26.04.2012 г., 10:26 ч.

Капки от сърцето 

  Поезия » Любовна
1097 0 1

Тежко ми е, мъча се - какво ти става???

Обичаме се, а не си със мен...

Сърцето ми се в облак изпарява

и вали, и капе, нощ и ден...

 

Всяка твоя дума е дъждовна капка,

паднала от облака - сърцето ми.

А всяко действие е глуха дума,

помагаща на кръговрата да върви...

 

Защо ми трябваше да се вторачвам

само в хубавите, прелестните ти черти?

Защо предадох себе си отново

и ще ме спасиш ли...? Надали....

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичаме се, а не си със мен...

    Много тъжно наистина!
    Съдбата е такава разделя събраните, но не събира разделените!

    Поздрав за красивите думи в стиха ти!
Предложения
: ??:??