5 may 2009, 9:11

Капките дъждовни знаят... 

  Poesía » Otra
994 0 27

 

 

                                    http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=166953

 

 

 

Капките дъждовни знаят

вечния небесен код.

И към тази чудна тайна

търси пак душата брод...

Тя поема към дъгата -

с вяра и любов лети

към онази тайна свята,

грейнала с безброй лъчи...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??