Какво е живота без капризи,
зима без белотата на снега,
делник без главоболия и грижи
и вечер без ласка на жена.
По сладко е кафето със сметана,
от извор жива е бистрата вода,
по-хубава творба от тази няма,
зачената ...в миг на без слова !
© Todos los derechos reservados