4 may 2006, 17:11

Капят сълзи 

  Poesía
721 0 0
Ноща е тъжна.
Луната също,
а звездите липсват в небосвода.
Сълзи капят от мойте очи,
сълзи от болка,
сълзи от разбити мечти.
Устните ми шепнат "Върни се ти",
а мислите ми бягат,
защото в главата ми си само ти.
Кажи защо живота ми така разби?
Кажи, с какво моята любов те нарани?

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??