25 ene 2009, 8:53

Карамфилено ухаеща 

  Poesía » De amor
934 0 11

Всеки ден в очите ми разцъфваш,

карамфилено ухаеща и непримирима.

От сърцето си живот ми вдъхваш

и знам, че мен  и утре ще ме има.

 

Ангел си, а също си и дявол,

изгряваш, понякога залязваш...

Самодива си  в ефирно бяло

и вечната любов ми даваш.

 

Отпивам те на бавни глътки,

сладостта ти ми е слабост,

довчера бях без име  пътник,

а вричам ти се днес във вярност.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??