Въртиш се толкова бързо,
че чак не помръдваш,
застанал пред мен,
застинали двамата
сърце до сърце,
държиш ме цяла
лице в две ръце,
ако ме пуснеш
се разпадам
или изхвърчам
в нищото,
без път назад...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados