11 окт. 2016 г., 16:39

Кардиоверзио 

  Поэзия
170 0 0

Въртиш се толкова бързо,

че чак не помръдваш,

застанал пред мен,

застинали двамата

сърце до сърце,

държиш ме цяла

лице в две ръце,

ако ме пуснеш

се разпадам

или изхвърчам

в нищото,

без път назад...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??