Кариера
(безглаголно)
„Градина. Пролет. Май. Цветя.
Скамейка. Шепот сладък...”
Тома Измирлиев
Студент. Учебник. Институт.
И хубави бележки.
УИРС. Кръжок. Научен труд –
залог за „чисти” дрешки.
Завод. Машини. Технолог.
Канцелария голяма.
Престилка бяла. Поглед строг.
Работници на смяна.
Симпозиум. Чужбина. Ранг.
И фирма пред вратата.
Секретарка млада. Чер „Мустанг”.
Солидната заплата.
Корупции. Афера. Епилог.
Осъден за измама.
Райета. Канче. Монолог.
Досие. Житейска драма.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Село. Ватенка. Поле.
Потно чело. И мотика.
Стара кръчмичка. Мезе.
Политика. И мастика...
© Русин Катански Todos los derechos reservados
Интересно и успешно,и истинско.Поздрави.Wali/Виолета Томова/