1 ene 2014, 22:16

Картината 

  Poesía » Otra
305 0 1

Върху маса с лилàва покривка

със нарочно разхвърлен ескиз,

виждам ваза с изящна извивка

от известен китайски сервиз.

 

На платното това се показва

в тази картина от златна ръка

и очите ми тя ги наказва,

като гледам отблизо така.

 

Тя е толкова красна и ценна

със нахвърлен ескиз на платно,

че изглежда дори и безценна

със едно многоцветно петно.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Абсолютно верен коментар,Анабел!Благодаря!!
    Честита да ти е Новата 2014 година!Бъди здрава, весела и щастлива!
    Нови поетични успехи!
Propuestas
: ??:??