31 mar 2014, 1:18

Катарзис 

  Poesía
422 0 1

Катарзис

 

 По пътеки вървя,

към себе си се стремя,

искам с емоциите си да летя,

не се нуждая от емоционали миражи

и духовни съботажи,

търся истината,

а не лъжата,

в хорското мнение

не се вживявам,

с усилие и старание всичко преодолявам,

граници не си поставям,

житейските си приоритети осъществявам.

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пожелавам ти да я намериш, Пламена!

    Поздрав!
Propuestas
: ??:??