10 jul 2008, 11:10

Катастрофа 

  Poesía » Filosófica
988 0 2
 

Катастрофа

       

Мили Господи, сгреших!

Да вярвам ли във твоята пощада?

Навярно зарад туй, че в теб се усъмних,

горчиво плача и във ада страдам!

 

От огъня не се оплаквам, вярвай!

Не бих могла, сама щом го желах...

Глава пред теб обаче, аз прекланям, Отче,

затуй, че даже след смъртта живях!

                                                       ...

2004г.

© Елица Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Великолепно е!Много ми хареса особено това : "Глава пред теб обаче, аз прекланям, Отче,затуй, че даже след смъртта живях!"
  • Ние предполагане, а ТОЙ разполага!
    Поздрави, Ели!
Propuestas
: ??:??