Jul 10, 2008, 11:10 AM

Катастрофа 

  Poetry » Phylosophy
980 0 2
 

Катастрофа

       

Мили Господи, сгреших!

Да вярвам ли във твоята пощада?

Навярно зарад туй, че в теб се усъмних,

горчиво плача и във ада страдам!

 

От огъня не се оплаквам, вярвай!

Не бих могла, сама щом го желах...

Глава пред теб обаче, аз прекланям, Отче,

затуй, че даже след смъртта живях!

                                                       ...

2004г.

© Елица Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Великолепно е!Много ми хареса особено това : "Глава пред теб обаче, аз прекланям, Отче,затуй, че даже след смъртта живях!"
  • Ние предполагане, а ТОЙ разполага!
    Поздрави, Ели!
Random works
: ??:??