Стана за секунди.
Не успях
дори да се уплаша.
Изтрещяха ламарините-
катастрофа.
Не ви видях-
каза жената - шофьор
на колата,
връхлетяла нашия мъничък
опел-агила.
Благодарих на Бога,
че сме живи.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados