26 ene 2007, 4:19

като 

  Poesía
479 0 1
Любовта е като капка дъжд в пустиня,
като красиво цвете сред  трева,
като нежен полъх,
като глътка бистра вода!

© Глория стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??