18 mar 2010, 10:44

Като ангел 

  Poesía » De amor
490 0 0

Като ангел

 

Отминават хора и техните съдби

да оставиш отпечатък в тях - като ангел.

Дарила обич, нежност, доброта -

не очакваш нищо в замяна.

 

И небето с усмивка озарено,

за спомен мил и скъп, той топли.

Да има смисъл във всичко това,

това трябва да намериш за сърцето.

 

Да осъзнаеш за теб кое е небето,

кой е ангелът, който ти го дарява.

Чувство - да бъдеш истински жив,

да бъдеш себе си в това небе.

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??