11 feb 2018, 10:41  

Като целувка... или удар на кама!. 

  Poesía
321 2 4

Не всеки ден завършва с облаци на залез –
акорд на арфа във вълшебници ръце!
Които с палец, среден, показалец
Редят мелодиите късащи сърце...

 

Не всяка вечер на приятелите думите
Ще ме спасяват от жестока самота.
Но ако решите в мене да се влюбите
или намразите – ще го приема!


                           Като целувка...
                                    или удар на кама!

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Благодаря ти за подкрепата, Plevel!

В думите ти открих какво безсънно удоволствие и вдъхновение е човек да има Приятели!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??