16 nov 2011, 13:53

Като деня и нощта! 

  Poesía » De amor
472 0 5

За какво си мислиш сега?
Аз си мисля за деня и нощта...
Защото ние сме това...
Аз съм денят, а ти - нощта...
На тях приличаме до последната капка надежда...
Далеч са те, като времетраене...
И така и не успяват да се видят...
Цял живот се гонят...
и да се засекат се молят...
Но обречени са...
един от друг далеч да са...

Проумяват...
Но не го признават...
Никога няма да се видят...
Но винаги ще съществуват...
Последното, което им остава,
е просто да вярват...
Да вярват, че ще настъпят времена, 
в които ще бъдат заедно - денят и нощта!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??