5 oct 2008, 15:16

Като еликсир... до капчица ще те изпия 

  Poesía » Erótica
1825 0 2

Помилвай ме... навсякъде, където искаш...

Топла съм и сочна... само как ме усещаш...

Жадувам... с всяка клетчица да ме поискаш...

а устните желани... тъй близко са насреща...

Не издържам... и ще те докосна вече...

о, не... ще се плъзна по тебе направо...

като въздишка трептя... неизречена...

обгърни ме... с ръцете си... здраво...

От твоя допир... цялата настръхвам...

от устните ти... жадно ще отпивам...

Възбудена, гореща... ще въздъхвам...

и като котка дива... ще ти се увивам...

В очите синьото... дори си ми размътил...

от погледа ти мъжки... полудявам...

накъдето... устремно си се запътил...

връщане оттам... да знаеш... няма...

Като море... влека те в дълбините си...

усещаш ли... дивия вкус на насладата...

от лудост треперя... в теб вплитам се...

късно е... горим като факли на кладата...

Жадна съм... потопи ме цяла в страстта си...

като еликсир... до капчица ще те изпия...

чувствам... как ме изгаря дланта ти...

и безумно... кара ме да се извивам...

Усещам те... ритъм, влудяващ плътта...

сладостна тръпка... не искам да спираш...

чувстваш ли... в рая сме... о, Господи... да !

и „Обичам те”... буйно в мене напира...

© Вяра Енева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??