Помилвай ме... навсякъде, където искаш...
Топла съм и сочна... само как ме усещаш...
Жадувам... с всяка клетчица да ме поискаш...
а устните желани... тъй близко са насреща...
Не издържам... и ще те докосна вече...
о, не... ще се плъзна по тебе направо...
като въздишка трептя... неизречена...
обгърни ме... с ръцете си... здраво...
От твоя допир... цялата настръхвам...
от устните ти... жадно ще отпивам...
Възбудена, гореща... ще въздъхвам...
и като котка дива... ще ти се увивам...
В очите синьото... дори си ми размътил...
от погледа ти мъжки... полудявам...
накъдето... устремно си се запътил...
връщане оттам... да знаеш... няма...
Като море... влека те в дълбините си...
усещаш ли... дивия вкус на насладата...
от лудост треперя... в теб вплитам се...
късно е... горим като факли на кладата...
Жадна съм... потопи ме цяла в страстта си...
като еликсир... до капчица ще те изпия...
чувствам... как ме изгаря дланта ти...
и безумно... кара ме да се извивам...
Усещам те... ритъм, влудяващ плътта...
сладостна тръпка... не искам да спираш...
чувстваш ли... в рая сме... о, Господи... да !
и „Обичам те”... буйно в мене напира...
© Вяра Енева Всички права запазени