22 ene 2010, 13:04

Като лястовици... - Из "Сънуват ли птиците?" 

  Poesía » Versos blancos
708 0 2

 Като лястовици

се стрелкат мечтите

в небето

високо,

        лазурно.

Пронизват с крилата

в дълбокия

устрем,

        летят

към сърцето

на късното слънце.

А слънцето с поглед

погалва

лицето ти.

Аз съм щастливата сянка

на листа отронен…

Чувства бълбукат -

извор

        сребърен,

                        бял,

докосва краката ми

самодивено чисти.

© Мария Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??