27 oct 2011, 13:04

Като лъч 

  Poesía » De amor
954 0 12

Преследвай ме, лудо бягай след мен,

като ловец след изгубена, бяла сърна,

прегръщай ме, обгръщай ме властно,

като пролетен вятър, разлистващ млада гора.

 

Попивай ме, бавно докосвай ме с устни,

по теб се разливам, като капка жива вода,

с ръката си спри ме, искам до теб да остана,  

като лъч да пригалвам  винаги твойта снага.

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??