8 may 2012, 9:57

Като миг 

  Poesía » De amor
1025 0 0

Със мен ще си сега,

даже и в съня,

ще чакам всеки ден

твоя образ в мен.

 

Ала вече нямам думи,

искам само във съня ми

да ме стоплиш с нежни думи,

а после бягай, върви.

 

Ще чакам всеки ден -

мрак и светлина,

ще чакам този ден,

ти просто вярвай в мен.

© Ники Даскалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??