8.05.2012 г., 9:57 ч.

Като миг 

  Поезия » Любовна
1026 0 0

Със мен ще си сега,

даже и в съня,

ще чакам всеки ден

твоя образ в мен.

 

Ала вече нямам думи,

искам само във съня ми

да ме стоплиш с нежни думи,

а после бягай, върви.

 

Ще чакам всеки ден -

мрак и светлина,

ще чакам този ден,

ти просто вярвай в мен.

© Ники Даскалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??