Когато губя твърдост под нозете си,
се чувствам като птица...
И искам да летя нагоре.
Не да се боря, да се скрия искам
в глухотата на простора,
където вятърът е птичата съдба.
Страхът е вятърът тук долу,
защото хората убиват птиците...
© Марин Урумов Todos los derechos reservados