12 jul 2012, 10:29  

Като стих по листа ми остава 

  Poesía » De amor
1056 0 23
Вятърът със пръстите си прашни
улиците жадно разсъблича.
Малко е фриволен - по хлапашки.
И на тебе малко ми прилича.

Хвърля прах в очите на момиче,
после подир кръшна дама тича.
Малко нагъл, леко безразличен.
И на тебе малко ми прилича.

Роши облаците с дъх небрежен
и на мокри къдри ги повлича.
Малко неразумен, много - нежен.
И на тебе малко ми прилича.

Привечер все пак му доскучава
и решава, че ще е различен.
Като стих по листа ми остава
и... на тебе много ми прилича.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??